Over Alex | Klantreacties | Bestel | Contact
Zorg ervoor dat het geluid van jouw speakers aanstaat! Het kan tot maximaal zo’n 5 seconden duren voordat de video begint met afspelen. Speelt het niet automatisch af? Klik dan op de video.
In Deze Animatie Geeft Yvonne 4 Onderbelichte Tips Voor Gewichtsverlies. Moge Het Ook Voor Jou De Definitieve Doorbraak Naar Een Slank Strak Lijf Zijn!

Toon / Verberg disclaimer

Let op: het is best mogelijk dat niet iedereen afvalt met het ZelfSlank Plan. En de een valt er sneller mee af dan de ander. Lees meer hierover in de disclaimer.

Let op: het is best mogelijk dat niet iedereen afvalt met het ZelfSlank Plan. En de een valt er sneller mee af dan de ander.
Het overschakelen op het paleo-dieet kan in het begin leiden tot een lichte duizeligheid, slapeloosheid, misselijkheid of een slap gevoel. Dit kan ook een gevolg zijn van detox of van consumptie van te weinig koolhydraten. In dat geval raadt ZelfSlank aan de hoeveelheid koolhydraten op te voeren.

Twijfel je of dit dieet wel voor jou geschikt is? Raadpleeg dan eerst even je (huis)arts.

Like & download
via de fanpagina
het verslag over
oeroude geheimen
van vetverbranding:

Afslankpoging #ik-weet-niet-hoeveel mislukt!

Als ik nu eens niet zo zwak was en ophield met te vreten als een domme gans… dan kon ik die kilo’s kwijtraken. Ik weet best wat gezond eten is hoor… maar: ik kom steeds weer in de verleiding om te snoepen en te snaaien.

Ik hou een dieet misschien een dag of 3 vol en val dan weer terug. Op een typische dag kan ik gezond eten, het voor mijn gevoel helemaal goed doen. Ja meestal tot een uurtje of 4 ‘s middags. Dan krijg ik een onhoudbare trek. Neem ik een koekje of wat chocola. Ja en dan is de beer los. Dan heb ik het fout gedaan en eet ik daarna alles wat los en vast zit. Onder het mom van: ‘ach krijg allemaal wat het maakt nu toch allemaal niets meer uit!’
Waardeloos!

Ik wil gewoon slank zijn en me zekerder en sexier voelen. Voor mezelf, maar ook omdat ik het gezonde voorbeeld wil geven voor mijn man en kids. Het zal me lukken, zeg ik vaak tegen mezelf. Alleen weet ik gewoon niet hoe en ik wordt er langzamerhand depressief van 🙁
(tot zover Yvonne’s verhaal)close

eetbuien chart

Ja, slank worden én vooral blijven lijkt soms onhaalbaar. En ook al ben jij misschien best tevreden met je lijf, wordt je misschien ook wel tureluurs van die eetbuien. Vind je het onvoorstelbaar dat je daar maar geen grip op krijgt. Alsof iemand anders aan de knoppen zit en je “overneemt” wanneer je eet.

Falen maakt wanhopig… maar hoop is hardnekkig

falen in slank worden

‘Is een slank én gezond lichaam wel voor mij weggelegd’ … is de vraag die na een dieetflop door je hoofd spookt. Misschien ben je wel op het punt aanbeland dat je de handdoek in de ring wilt gooien. Niet voor even – zoals je doet met een eetbui – maar voorgoed. En toch gloort er een sprankje hoop in jouw hart. Een sprankje dat je toefluistert:

“Hee, geef niet op. Het gaat je vroeg of laat echt lukken.”

Los komen van de zwaartekracht

Jouw diepe wens om slank te worden én te blijven laat je niet los. En eigenlijk is dat maar goed ook. Want er is een manier om te ontsnappen aan de zwaartekracht van het jojo-effect. Een manier waarmee je overtollige kilo’s vet voorgoed vaarwel zegt. Een methode die voorkomt dat je na een crash weer terug bij af bent. Hoe je dit doet?

Nou dat is puur een kwestie van de eerste kilo’s vet verbranden terwijl je tegelijkertijd het VERTROUWEN herstelt dat het eraf blijft.

Hoe je de eerste kilo’s verliest en aan vertrouwen wint

Als je het mij vraagt, voldoet elk succesvol dieet, plan of methode aan 2 voorwaarden:

1. gewichtsverlies zonder daar lang op te hoeven wachten. Dit geeft je nl. nieuwe hoop en houdt je motivatie op peil.
2. vanaf dag 1 helpt het plan je vertrouwen in jezelf te herstellen.

Want jouw vertrouwen heeft een knauw opgelopen… toch? Eerdere dieetpogingen liepen namelijk op niets uit. Ja OK, je viel wel af…, maar het kwam er ook zo weer aan. Weet je, dit komt omdat hoe langer je jezelf op rantsoen zet, des te vaker verleidingen het van je wilskracht winnen.

Jouw vetverbranding ontvlammen

Goed.Voorwaarde 1 is dus dat je de eerste kilo’s weet kwijt te raken. Dit is niet moeilijk. Dit bereik je door het volgen van een strikt voedingsplan. Eén die jouw vetverbranding ontsteekt zodat je los komt van de grond.

Rotsvast vertrouwen in de goede afloop

Dan vers 2. Inzicht in jezelf krijgen. Begrijpen waarom je heen en weer slingert tussen “goede gewoontes” en “losgaan”.

Plus: eindelijk een heldere en ondubbelzinnige uitleg krijgen over welke voeding optimaal is voor jouw gezondheid.

Dat is echt alles wat je nodig hebt voor nieuw vertrouwen in een goede afloop. Dat je dit keer wel slank wordt én dat weet te blijven.

Ja en vers 2 klinkt makkelijk. Je struikelt er alleen over omdat er geen plan is waarmee je nu precies dit krijgt:

 1. De juiste voeding, in de juiste combinaties en op de juiste tijdstippen
 2. Smakelijk eten omdat je anders je hoofdhonger niet stilt
 3. Eenvoudige oefeningen voor inzicht in je eigen gedrag
 4. Praktische tips waarmee je gezond leven in een druk leven inpast en tijd bespaart.

Wat nu als ik je zeg dat er een plan is wat je dit en meer geeft. Een plan waarmee jij die eeuwige strijdbijl begraaft. Zodat ook jij eetbuien de bons geeft, slank wordt en aan het jojo-effect ontsnapt?

“Interessant. Maar wie ben jij eigenlijk?”

Mijn naam is Alex Greve en ik ben leefstijlcoach. Ik help mensen dankzij de combinatie van voedingskennis en psychologie ongezonde leefgewoonten te doorbreken.

Ik ben onder andere schrijver van de boeken “Vergeet het dieet” (ISBN: 90389 0777x) en “Honger Naar Meer” (ISBN: 9789081207218). Ik geef workshops, 1-op-1 consults en spreek voor bedrijven via de SpeakersAcademy.

Mijn Eetbui Omsingel methode, Eetbui Smoor Methode en de oefeningen SLIM, TONE en TRIM zijn allemaal geïnspireerd op mijn studie Psychologie (Universiteit Leiden) en NLP. Ik ben Master Practitioner in NLP, mijn docenten waren Anné Linden van het ‘New York Training Institute of NLP’ en Eric Schneider van ‘Arcturus’ in België.

Naast psycholoog ben ik voedingsdeskundige. Soms denk ik wel eens: ik moet mezelf voedingspsycholoog gaan noemen. Wat vind jij eigenlijk van die titel? Ik weet niet of het wel zo lekker klinkt, maar het geeft wel goed aan waar ik voor sta:

“ongezonde gewoonten doorbreek je alleen door het optimale dieet én de mens te doorgronden.”

Hoe dan ook, ik heb mij bijzonder verdiept in de heilzame effecten van het paleo-dieet, ook wel het jager-verzamelaar, holbewoner of oer-dieet genoemd. Van het paleo-dieet heb je vast al eens eerder gehoord. Maar niet met elk paleo-dieet ben je immuun voor het jojo-effect. Tijd daarom voor methode 2: doorstoten naar jouw ideale gewicht.

Doorstoten naar jouw ideale gewicht

Het paleo-dieet is de inspiratiebron van veel “hits” in de dieetwereld zoals het Atkins dieet, Dr. Frank dieet en andere eiwitdiëten.

Er is gigantisch veel bewijs voor de positieve invloed van het paleo dieet! Wat blijkt namelijk: het is echt super gezond voor je als je geplaagd wordt door ‘aandoeningen’ als:

 • Overgewicht
 • Hoog cholesterol
 • Hoge bloeddruk
 • Auto-immuunziekten zoals astma, psoriasis
 • Voedingsallergieën
 • Darmklachten (Prikkelbare darm)
 • Coeliakie
 • Crohn’s en Colitis Ulcerosa
 • Diabetes
 • Candidiasis en andere chronische infecties
 • en meer…

Bewijs voor deze positieve effecten van het paleo dieet vind je in gerespecteerde wetenschappelijk tijdschriften als:

 • Lancet
 • European Journal of Clinical Nutrition
 • Hypertension
 • Nutrition Research Reviews
 • Diabetes Metabolism Research and Reviews
 • Medical Science Monitor

en van eigen bodem:

 • Nederlands Tijdschrift Voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde
 • Netherlands Journal of Medicine

Nu heb ik zelf ontdekt dat het paleo dieet ook bij eetbuien de helpende hand biedt! Alleen: je moet leren omgaan met koolhydraten. Geef je jezelf namelijk te weinig koolhydraten, dan werkt dat eetbuien in de hand. Geef je jezelf teveel koolhydraten, dan wordt je suikerspiegel instabiel, wat ook weer eetbuien in de hand werkt. Wat me weer doet denken aan diëten als Atkins en Dr. Frank:

Mijn kritiek op populaire paleo-diëten

Ik geef toe, de diëten als Dr. Frank, Atkins en South Beach helpen je even af te vallen. Maar ik vraag je dit. Bieden deze diëten je ook:

 • inzicht in het ontstaan van eetbuien ?
 • een oplossing voor eetbuien ?
 • een ontsnappingsroute voor het jojo-effect?
tick

“Ik heb me niet gewogen voor ik begon (struisvogel) en de reden dat ik wilde afvallen was omdat mijn werkbroek niet meer dicht kon. Na slechts één week(!) paste ik hem al weer en nu na 4 weken slobbert ie gewoon, dus ik vermoed dat ik wel een kilo of 8 kwijt ben. Maat 38 is prima toch?”

Jeichien

Dat bedoel ik. En geef de dieet-industrie eens ongelijk! Stel nou dat ze je echt bevrijden uit de achtbaan van het jojo-effect. Dan is er geen vraag meer naar vervolgboeken, kuren of wat dan ook.

Wat dat betreft vind ik de dieet-industrie net zo slecht als de pillenfabrikanten: je afhankelijk maken van hun producten…JA GRAAG…. je een échte oplossing … “ho maar!”.

Zo vind je in het Dr. Frank dieet nauwelijks koolhydraten. Hierdoor wordt je slap. Je krijgt dan een onweerstaanbare drang naar zoet. Atkins is daarin nog extremer, ik raad je Atkins daarom zelfs af! Het kan zelfs schadelijk zijn voor jouw gezondheid.

South Beach is al beter, maar niet ideaal in ons klimaat. Bedenk jezelf goed dat South Beach is ontstaan in Florida. In de Lage Landen heb je nu eenmaal sommige voedingsstoffen harder nodig dan in zonnigere bestemmingen!

Koolhydraten zijn de sleutel

Hoog tijd daarom voor een volstrekt nieuw voedingsplan. Eén die de goede eigenschappen van het paleo dieet combineert met het eten van de juiste koolhydraten, in de juiste combinaties, op de juiste tijdstippen. Zodat jouw suikerspiegel stabiel blijft. En…: zodat eetbuien en het jojo-effect buiten de deur blijven.

Een plan met aandacht voor de mentale aspecten van blijvend gewichtsverlies. Zodat je niet weer in de val trapt. Wat ik met de val bedoel? Nou ik denk dat je vast wel ervaring hebt met het schuld-complex. Of met het alles-of-niets denken misschien?

Afvallen als in een 3-traps raket

Om vele kilo’s vet te verliezen EN die eraf tehouden, kun je het best mijn 3-fasen dieet volgen. Ik noem het ook wel gekscherend de 3-traps raket van gewichtsverlies. Het kent deze fasen:

 • Stap 1 : Jouw Vetverbranding ontvlammen om je een “lift” te geven.
 • Stap 2 : Overschakelen op een probleemloze verbranding van koolhydraten zodat je ontsnapt aan de zwaartekracht. Je stuurt eetbuien de laan uit en voorkomt het jojo-effect
 • Stap 3 : Nu je jouw streefgewicht hebt bereikt, doe je leefstijl aanpassingen om moeiteloos slank te blijven én jezelf af en toe wat uitstapjes te kunnen permitteren.

Want zeg nu zelf, kreeg de zwaartekracht bij andere diëten niet vroeg of laat weer vat op je? Brachten deze onhoudbare eetbuien je niet weer terug op aarde en weer terug bij af?

Deze 3-trapsraket, inclusief het anti-eetbuien voedingsplan, vind je in het ZelfSlank Plan.

Kilo’s vet stapsgewijs vaarwel zeggen

tick

“Ik ben zeer enthousiast! Tijdens deze paar maanden, dat ik het plan toepas zag ik mijn gewicht dalen van 94 naar 84. En ik ga er absoluut mee door. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik me veel moet ontzeggen. Integendeel. Het eten is een feest. Overdreven? Helemaal niet. Ik ben erg dankbaar dat ik hiermee ben begonnen.”

Cindy

De meest gestelde vraag na het volgen van een koolhydraatarm dieet is deze: “Wat eet ik nadat ik het voedingsplan heb gevolgd? Kan ik gewoon weer doorgaan met mijn oude eetpatroon?”

Mijn antwoord was altijd dat je tot Sint Juttemis het koolhydraatarme dieet moet volgen, wil je het overgewicht eraf houden. Wat zat ik ernaast!

Niemand houdt het koolhydraatarme dieet op de lange termijn vol! Vroeg of laat komen eetbuien dan om de hoek kijken.

Het is belangrijk op het juiste moment te wisselen tussen een koolhydraatarm en een koolhydraatrijk voedingsplan. (en weer terug naar koolhydraatarm).

Wanneer en hoe je dat overschakelen tussen koolhydraatrijk en koolhydraat arm voedingsplan doet leg ik je haarfijn uit in het ZelfSlank Plan.

Het ZelfSlank Plan

Het ZelfSlank Plan

Het ZelfSlank Plan bestaat uit maar liefst 5 onderdelen. Dat het werkt tegen overtollige pondjes en eetbuien beaamt vrijwel iedere deelnemer.

De 5 ingrediënten van ZelfSlank

 


zelfslank richtlijnen

ZelfSlank Richtlijnen

1. De ZelfSlank Richtlijnen (digitaal, als PDF):
Aan de basis van het ZelfSlank Plan staat deze handleiding. Het bevat de dieetadviezen die je nodig hebt om zonder problemen (zonder vermoeidheid en zoetaanvallen) over te schakelen op het ZelfSlank Voedingsplan.

Je vindt hierin uitgelegd wat je precies tijdens het ZelfSlank Plan moet eten, drinken en doen.


weekmenu

Weekmenu’s (in totaal 8:
4 "normale" + 4 vegetarische)

2. De ZelfSlank Weekmenu’s (digitaal, als PDF) : 4 volle weken met seizoensgebonden recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Totaal biedt het plan 55 unieke recepten voor het diner, 21 unieke recepten voor het ontbijt en 21 unieke recepten voor de lunch.

5 Voordelen
van Seizoensvoeding

De ZelfSlank weekmenu’s zijn seizoensgebonden. Dat betekent dat elke maand het voedingsplan verandert, omdat er elke maand nieuwe voedingsmiddelen in seizoen zijn. Zo geniet je met het ZelfSlank van de volgende voordelen:

het is goedkoper. Want wat in januari in het seizoen is is vaak in de aanbieding!

het is veel gezonder (verser en lokaler kan niet)

ook gemakkelijker want: het is gewoon verkrijgbaar in de lokale supermarkt

beter voor het milieu (het reist niet de hele wereld over)

en niet in de laatste plaats: het smaakt beter!

sdd

Vergeet het dieet met de technieken:
SLIM, TONE en TRIM

3. “Vergeet het dieet (digitaal, als PDF)”

Een e-boek voor de broodnodige mentale ondersteuning, aangezien je jouw leefstijl radicaal zal omgooien. Aan de hand van dit boek en de oefeningen SLIM, TONE en TRIM krijg je meer controle over jouw eetgewoonten.

Ik zeg altijd dat ongezonde eetgewoonten voor 80% een oorzaak zijn van de verkeerde koolhydraten te eten, in de verkeerde combinaties en op de verkeerde tijdstippen. Hoe je dit omkrijgt leer je aan de hand van het voedingsplan en de bijbehorende hulpmiddelen.

De overige 20%, het mentale stuk, komt in dit boek aan bod.


sdd

Vergeet het dieet
als luisterboek

4. Het luisterboek “Vergeet het dieet”

Voor wanneer jij liever niet van het scherm leest of mijn boek niet wilt uitprinten. Ik lees Vergeet het dieet aan je voor!

Luister het af op jouw computer, MP3 speler (bijv. de iPod of iPhone). Handig tijdens het reizen naar werk of bijvoorbeeld het sporten of wandelen.

Het is dan alsof ik je als jouw persoonlijke coach toefluister en motiveer. Wanneer je wilt, dus ook op de momenten dat het tegenzit!

BONUS: 1 maand gratis toegang tot BodyWatch Kompaan

Als tijdelijke aanbieding ontvang je bij dit ZelfSlank Plan 1 maand gratis en vrijblijvend toegang tot alle functionaliteiten van BodyWatch Kompaan. Zie hieronder wat je met Kompaan precies ontvangt:

1. Jouw Smaak / Intolerantie Module
In het scherm geef je aan wat jouw allergieën of intoleranties zijn. Of wat je gewoon niet lekker vindt. Vervolgens vind je in de Menuplanner alleen nog recepten terug die vrij zijn van jouw allergenen!

Hiermee zet je het voedingsplan helemaal naar jouw hand. Kompaan levert je zo een hypo-allergeen voedingsplan af. Of gewoon een voedingsplan naar jouw smaak. Waardoor de kans nog groter is dat je het volhoudt (klik op afspelen)

2. Mobiele Menuplanner met persoonlijk boodschappenlijstje
Zoals je ziet, bepaal je aan de hand van deze app snel wat je favoriete recepten zijn. Je krijgt receptsuggesties die rekening houden met jouw persoonlijk smaak (zie video hierboven). Vervolgens stel je snel een persoonlijk boodschappenlijstje op. Dit bespaart je veel hoofdbrekens, tijd én geld (je koopt in grotere hoeveelheden en kunt beter op aanbiedingen van de buurtsuper inspelen). Bovendien geeft het rust. De vraag: ‘Wat moet ik nu weer eten?’ is er niet langer bij!

3. Groenten- en Fruitkalender: een handig overzicht met de groenten- en fruit die deze maand in seizoen zijn
Laat je door dit handige overzicht inspireren meer van het seizoen te eten. Dit overzicht verandert automatisch elke maand, omdat er ook elke maand
weer andere groenten- en fruit in seizoen komen.

Aan de hand van dit ZelfSlank Plan begeleid ik je naar een slanker gewicht zonder eetbuien dankzij o.a.:

 • Hoe je jezelf verlost van deprimerende gedachten als “het-lukt-me-toch-niet”. Dit dankzij methode 1 van het ZelfSlank Plan: bizar hoe je buik rond eten en toch vet verbranden hand in hand gaan
 • Alleen de afwisseleing tussen een koolhydraatarm én koolhydraatrijk dieet zet je vetverbranding in de 5e versnelling, verzadigt en houdt eetbuien buiten de deur.
 • Behaal een klinkende overwinning op vetzucht dankzij 2 smakelijke etenswaren die “vaste klanten” in je eetpatroon moeten worden.
 • Waarom de angst voor goede koolhydraten (je zou er dikker van worden) ongegrond is.
 • Wat de inwoners van Okinawa en verborgen valleien in landen als Ecuador, Pakistan en Georgië ons Lagelanders kunnen leren over een leven lang slank zijn, kcal./bulk ratio’s en bijzonder grote porties eten.
 • Hoe het mogelijk is dat jouw bloedsuikerspiegel instabiel wordt door de consumptie van teveel eiwitten. Hint: eiwitten zorgen voor een piek in insuline.
 • Waarom eiwitdiëten verzurend zijn voor het lichaam en het eten van grote hoeveelheden groenten dit NIET kunnen compenseren
 • Van alle schransbuien is er 1 toegestaan omdat deze miraculeus genoeg jouw vetverbranding juist oppookt. En ik heb het hier NIET over een eetbui van sla of andere bladgroenten.
 • Hoe eiwit diëten je hersenen beroven van de meest belangrijke voedingstof: glucose! Helder denken lukt op zo’n dieet bijna niet.
 • Waarom je op eiwitarme voedingsplannen je eerder het risico loopt te mager te worden dan te dik.
 • Mijn eerste hulp bij hongergevoel (de truc is te gaan voor een zo klein mogelijke kcal. / bulk ratio.)
 • De verrassende en definitieve gids over koolhydraten: welke koolhydraten je MOET eten om jouw vetverbranding in de 5e versnelling te zetten. Hier gaan de “traditionele” paleo-diëten in de fout!
 • Handige recepten voor onderweg. Als je bijvoorbeeld op je werk of op school niet in de keuken kan staan en toch dit plan wil volgen.
 • Videotips voor het besparen van tijd met dit plan. (Dankzij persoonlijke boodschappenlijstjes en het “1x snij & kook-systeem”)
 • Assertiviteit: wat je tegen bijvoorbeeld een gastvrouw / gastheer zegt zonder beledigend te zijn
 • Oefeningen die het schuldcomplex doorbreken. Schuld is de voornaamste emotie die eetbuien in stand houdt. Doorbreek het en je houdt de verloren kilo’s eraf.
 • De enige echte mentale techniek die eetbuien op de lange termijn in de kiem smoort.
 • Een ademhalingsoefening die direct onthaast en ontspant. Doe dagelijks deze 10 minuten durende ademhalingsoefening en ervaar hoe je dit direct rust en helderheid van denken geeft.
 • Mijn verhaal en uitleg over het meest optimale dieet voor de mens.
 • Hoe de “bewust zondigen-techniek” een verrassende oplossing is voor het doorbreken van eetbuien
tick

“Wat ben ik blij, er is 6 kilo af! Maar ik ben nog gelukkiger nu blijkt dat mijn suiker naar zes is gedaald. Ik ga gewoon door! Hartelijk dank voor de goede begeleiding.”

Hetty

Omdat je met het ZelfSlank Plan 3 fasen doorloopt, krijg je op elk moment precies die voeding en begeleiding die je nodig hebt. Aan het begin van het plan gaat het vooral om de eerste kilo’s kwijtspelen. Later gaat het vooral om de nieuwe leefstijl volhouden en inpassen.

Kortom, met het ZelfSlank Plan heb je een effectief middel om eetbuien te stoppen, op je ideale gewicht te komen en te ontsnappen aan het jojo-effect. En daarin zijn al meer dan 900 mensen je voorgegaan:

Ervaringen met het ZelfSlank Plan

Lees hieronder een aantal voorbeelden van reacties van klanten die je voorgingen.

kiyohKlanten van BodyWatch beoordelen mijn plan via Kiyoh.nl. Dit om ervoor te zorgen dat alle informatie transparant is en beoordelingen echt zijn. Kiyoh is een onafhankelijke partij die ervoor zorgt dat aanbieders zoals ik met eerlijke en echte reacties naar buiten komen. Wees dus gerust, deze reacties zijn gecontroleerd op waarheid.

Kiyoh reactie

Kiyoh reactie

Om niet alleen de loftrompet af te steken over mijn eigen Plan: ik krijg geregeld opbouwende kritiek op het plan. Ik verbeter het programma dan ook waar ik kan, zie bijvoorbeeld deze recente reactie:

Kiyoh reactie

Ook ontvang ik veel reacties via mijn blog op www.bodywatch.nl, hier een voorbeeld:
Blog reactie

tick

“Goed dat het een compleet pakket is en ik het idee heb dat het een gezond plan is en het is goed vol te houden. Geen poeha, goed te bereiden recepten. Ik ben inmiddels de 8 kilo die ik aangekomen was weer kwijt en daar voel ik mij prima bij. meer hoeft van mij niet.”

Greta

tick

“Het is schitterend zoals het gemaakt is en het werkt echt! Het stimuleert je enorm om iedere dag wat anders en lekker te eten en je valt er toch van af. Het is makkelijk vol te houden op deze manier..het is goed zoals het nu eruit ziet.”

Petra, Rijswijk

tick

“Ja, ik zou het Programma absoluut aan anderen aanraden. Toen ik voor het eerst de menu’s zag dacht ik; zou dat wel genoeg zijn? Hou je geen honger als je geen brood meer eet? Nou, tot mijn verbazing hou je honger als je WEL brood eet!”

Anka

tick

“Ik vind het een prachtig plan. Ik heb in mijn leven werkelijk ALLE diëten af afslankmethoden geprobeerd, maar door het vele jojo’en heeft mijn lichaam geen zin meer. Nu te hoge cholesterol en bloeddruk. Maar wat een verademing, dat programma van u!! Dat ik door NLP methode mezelf kan veranderen, dat ik WERKELIJK geen behoefte aan chocola meer heb! En dat ik daar dan blij bij blijf!! Heerlijk.”

Marieke

recept recept recept recept recept

(Voorbeeld-gerechten uit het ZelfSlank Voedingsplan, klik voor een vergroting)

Wat kost het onnodig ge-jojo met je gewicht je eigenlijk?

Afgezien van de teleurstelling, voel je het regelmatig jojoën met je gewicht ook in je portemonnee. Je hebt misschien eerder dieetboeken gekocht. En misschien ook het vervolgboek van dat zelfde dieet! Misschien heb je een duur fitnessabonnement aangeschaft, of  aan de Weight Watchers of iets dergelijks meegedaan. Of misschien heb je wel eens dieetsupplementen uitgeprobeerd?

Ook heb je misschien kleding in diverse maten moeten kopen dankzij het jojoën!

Kortom je hebt er veel geld aan uitgegeven. Op zijn minst honderden euro’s.

En stel je nu eens voor wat al dat snoepen of snacken je nú kost. Je staat er niet graag bij stil. Het is een optelsom die je liever niet maakt. Want het confronteert je met je “slechte” gewoonten. Maar geloof me, binnen een half jaar geef je zo nog eens honderden euro’s uit aan (overmatig) eten.

Dit geld spaar je uit als je nu met het ZelfSlank Plan aan de slag gaat.

ZelfSlank Aanbieding

zelfslank plan

Het ZelfSlank Plan in de aanbieding

  ZelfSlank Plan

 1. ZelfSlank Voedingsplan 4 Weekmenu’s (digitaal, als PDF)
 2. Vergeet het dieet e-boek
 3. Vergeet het dieet audio-boek
 4. Videobegeleiding bij trap 1, 2 en 3 van het ZelfSlank Voedingsplan
 5. BONUS: Gratis & Niet-bindend: BodyWatch Kompaan (gedurende 1 maand)

 6. Weekmenu Planner als app voor smartphone/tablet
 7. Persoonlijk boodschappenlijstje
 8. Voedingsplan naar jouw smaak (en zonder allergenen)
 9. Groente- en Fruitkalender

€97,-
Nu: €37,- incl. BTW

Veelgestelde vragen over ZelfSlank

… en wil niet weer worden teleurgesteld.

Elke poging, of dit nu strandt in teleurstelling of niet, is weer een stapje verder komen. Elke poging die mislukt biedt de mogelijkheid om te leren. En wat hebben eerdere teleurstellingen u geleerd over wat een plan je moet bieden?

Hoe dan ook:
Neem het jezelf nooit kwalijk dat je het opnieuw probeert. Neem het jezelf nooit kwalijk wanneer je het over een andere boeg gooit! En neem je dan ook voor dit ook niet te doen zodra je besluit met dit plan aan de slag te gaan.

..en dat hoeft ook niet. In het ZelfSlank Plan praat ik over het 1x kook-en-snij systeem, om je veel moeite en tijd te besparen. Daarnaast zijn een hoop recepten in het ZelfSlank Plan binnen een tijdsbestek van 20 minuten te bereiden. Tijdens de “booster” Trap 2 en Trap 3 zul je trouwens merken dat je nagenoeg géén tijd in de keuken doorbrengt!

1. Het plan geeft eetbuien de bons. Eetbuien die het bij andere diëten altijd vroeg of laat voor je verstieren.

2. Omdat je koolhydraten mag (moet) eten, zal je geen snoepbuien krijgen. En dus ook geen jojo-effect

3. Dankzij slim koolhydraten te beperken en weer toe te voegen heb je meer dan voldoende energie om actief te zijn, wat je gewichtsverlies ten goede komt.

4. Je zult verzadigd raken én toch vetverbranden. Verzadiging en vetverbanding gaan namelijk hand in hand.

….lactose / gluten / zuivel / knoflook / uien en nog veel meer, is het plan dan wel voor mij geschikt?

Het plan bevat geen gluten, lactose en veel andere allergenen die je wel in bewerkte producten zou vinden. Je kunt overige allergenen gewoon weglaten, maar de meest voorkomende vindt je al sowieso niet in het plan.

…en waarom is dit plan niet gewoon in de winkel verkrijgbaar?

Het Internet leent zich uitstekend om onze producten aan te bieden, mede gezien het feit dat BodyWatch maar een klein bedrijf is. Wij beschikken gewoonweg niet over de mankracht en andere middelen om ook bijvoorbeeld de boekhandel te bedienen.

Wij realiseren ons heel goed dat sommige mensen (soms door schade en schande) huiverig zijn om via Internet te bestellen. Wij wijzen je er daarom graag op, dat onze werkwijze is gecertificeerd door Qshops. Het keurmerk geeft aan dat Qshops naar onze werkwijze heeft gekeken en zijn goedkeuring heeft afgegeven.

Tevens vindt afhandeling van de betalingen plaats door een onafhankelijke derde partij: PayPro genaamd. Dit betekent dat jouw betaalgegevens die je afgeeft tijdens bestelling, zoals jouw bankrekening, credit-card of wat dan ook, nooit in onze handen kan komen. Als je naar de winkelwagen gaat, dan vind je daar ook instructies voor een handmatige overboeking, als je dat liever hebt kun je ook zo bestellen.

Zodra de 4 weken voorbij zijn vervalt je toegang tot het ZelfSlank Plan. Niets belet je overigens om de richtlijnen, de weekmenu’s, het luisterboek, de tips en al het andere te bewaren op je computer. Je toegang tot Kompaan wordt ook niet stilzwijgend verlengd. Je zit dus nergens aan vast.

Je ontvangt direct een bevestiging van jouw bestelling per e-mail. Ik meld je binnen 1 uur aan voor het ZelfSlank Plan, zodat je direct aan de slag kunt en kunt beginnen met de eerste trap. Let op: je krijgt binnen het uur direct toegang tot de ZelfSlank Plan website. Daar ontvang je elke week nieuwe recepten, motivatievideo’s, luisterboeken enzovoort. Er wordt dus niets fysiek verstuurd naar jouw huisadres.

betaalmiddelen

ZelfSlank (bedrijfsnaam: BodyWatch) is overigens gecertificeerd doorQshops: (klik het logo voor het certificaat)

Dus ontsteek je vetverbranding, geef eetbuien de bons en ontsnap aan de zwaartekracht van het jojo-effect zodat je nooit meer op dieet hoeft

Als het aankomt op jouw vetverbanding zeg ik: de fik erin en weg met die overtollige kilo’s!

recept recept recept

(Voorbeeld-gerechten uit het ZelfSlank Voedingsplan, klik voor een vergroting)

LET OP: Het ZelfSlank Plan is uitsluitend een éénmalige aankoop. Je krijgt hierna geen rekeningen meer van ons. Voor welk plan je dus ook gaat… je betaalt slechts 1 KEER. Dus wees gerust, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een fitnessclub wordt je geen abonnement of iets dergelijks aangeboden. Ook BodyWatch Kompaan als bonus voor 1 maand is niet-bindend. Je zit dus nergens aan vast!

P.S. Als andere mensen zeggen: “Probeer je weer iets nieuws?”. Laat ze dan maar kletsen en denk stiekem bij jezelf: “Wacht maar. Ik spreek je over een dag of 18 nog wel. Dan ga je mij vragen hoe ik deze slankere taille tevoorschijn heb getoverd.”

P.S.2.: Als je nog twijfels hebt of vragen, gelieve dan hier je vraag achter te laten.